Juli 10

Nu ska ni få höra! Jag har sagt upp mig! Ä...

2010-07-26 @ 21:12:00

 

foto0135 (MMS)

Nu ska ni få höra! Jag har sagt upp mig! Äntligen efter flera år av hat, irritation, klagomål och längtan efter ett nytt jobb! Och nu efter hur mikael behandlade mig innan semestern, så kände jag bara att 'botten is nådd, hur långt kan han gå, hur lågt kan han sjunka, hur kasst ska jag må?' ja det stämmer verkligen. Botten is nådd och nu ger jag mig av för nya utmaningar och göra nåt som jag verkligen brinner för! Har fått en halvtid på make up store, känns helt underbart! Det är verkligen en stor sten som fallit nu då jag vet att det är över, eller ja, snart alla fall, om 4 veckor då uppsägningstiden är över och jag kan börja leva mitt nya liv! Det liv jag längtat efter och som verkligen speglar den jag är! Ska bara få nånstans att fylla ut mina resterande timmar så inte pengaGlappet blir så stort! Men det ordnar sig nog! Nu ska vi fira!


Vilken härlig dag det har varit! I morse k...

2010-07-21 @ 19:08:14

 

foto0082 (MMS)

Vilken härlig dag det har varit! I morse kom pappa och lillebror hit för att rensa avloppet i källaren... Där var skit sen huset byggdes, kan ju aldrig hä blivit rengjort tidigare! Men jag har tur sön har sån underbar pappa som fixade det i ett nafs! Så bjöd jag på lite fika, och då kikade världens bästa Berra förbi! Så glad jag blev! Kul att han kom in och kollade hur vi bor! Mycket trevligt! Sen har jag varit på stan, har delat ut lite reklam och sprayat Body mist på folk för att få mer kunder till mus. :) sen var jag och patrik och tittade på Vigselringar till mig! Och jag hittade en jättefin! Så nu känns bröllopet lite närmare. :) Nu har jag ju allt jag behöver, en underbar man, en vacker klänning och en glittrande ring! Nu kan inget bli fel! Sen var jag och köpte en massa saker till våra kattungar som flyttar in i morgon. :) känns så roligt! Längtar så!

Här har ni den färdiga garderoben! Blev my...

2010-07-19 @ 21:11:10

 

foto0077 (MMS)

Här har ni den färdiga garderoben! Blev mycket bra! Igår blev en bra dag, först kom pappa med familjen förbi, kul att de hälsar på lite oftare, Får gärna bli en vana. :) sen åkte jag och bada med Maggan och angelina, sen kom mamma och lasse och hälsade på, och sen tittade Erik och Erika förbi och såg en film. Mycket trevligt! Känner mig nästan som min farmor och farfar, på ett bra sätt! Jag har alltid hoppats att jag ska bli som dem, vara den som folk känner att de bara kan åka till, utan att behöva vilja nåt särskilt. Så idag har jag jobbat, lika kul som vanligt ! Och min klump i magen blir bara större, tanken på att jag måste tillbaka till mikael gör den ännu större... Jag hoppas verkligen att jag hittar nåt bättre SNART! Jag önskar att jag kunde fått jobba den halvtid de behöver på make up store och haft nåt annat resten av tiden! Funderar på göra hembesök, ansiktsmasker, rengöring, brynplock och Färgning., med sånt kanske man kan styra ihop ett schema sön funkar? :) ja det känns verkligen jobbigt att jag fortfarande jobbar åt honom... Förhoppningsvis så kanske de behöver mig på peab efter semestern en stund så jag slipper jobba med mikael... Nu ska jag se på tv... :)



Men nu är patrik dödligt less och vägrar b...

2010-07-17 @ 22:30:22

 

foto0075 (MMS)

Men nu är patrik dödligt less och vägrar bygga nån garderob med mig, så detta får bli morgondagens projekt, äntligen får jag hänga upp mina kläder! Sov gott!



Så har vi fått ihop byrån med, där alla So...

2010-07-17 @ 22:28:12

 

foto0074 (MMS)

Så har vi fått ihop byrån med, där alla Sockar kommer hamna. :) och tvn har vi fått fram! Dock bara 1an 2an 4an och 6an till att börja med. :)



Så var båda nattduksborden klara, har även...

2010-07-17 @ 22:26:38

 

foto0072 (MMS)

Så var båda nattduksborden klara, har även fått upp två mysiga nattlampor med. Blev så himla bra! Saknar bara gaveln som patrik lovat att vi ska göra och klä in i tyg. :)



Hemma från ikea och första skapelsen är kl...

2010-07-17 @ 20:10:32

 

foto0070 (MMS)

Hemma från ikea och första skapelsen är klar!



Haha! Vi har fått Flubber till stan! Var p...

2010-07-16 @ 09:53:40

 

foto0059 (MMS)

Haha! Vi har fått Flubber till stan! Var på bio igår med sötaste Josefin, vi såg på Eclipse, hon hade inte sett den och jag såg den gärna en gång till! En mycket trevlig kväll som Förgylldes av dessa lysande slimegröna klumpar som de placerat mitt på gågatan. :) är på väg till mitt härliga jobb nu, sitter på bussen, ekonomisk och lat. :)



Tänkte visa hur glittrig jag var idag, had...

2010-07-14 @ 21:01:08

 

foto0053 (MMS)

Tänkte visa hur glittrig jag var idag, hade matchat min nya byxdress med gröna skuggor och glitter, grönt Nagellack på både fingrar och tår., :) ja jag kände mig riktigt läcker. :) jag och patrik har precis grillat, ätit på altanen, så härligt väder ute nu! Njuter så mycket jag kan! Älskar verkligen livet med patrik i ett hus! Älskar också mina dagar på make ur store, trivs så bra där, få kliva upp och göra mig så där snygg som jag älskar att vara, få hjälpa folk med det jag kan, få vara kreativ och sminka! Är det Fel att önska att jag hellre kunde jobba halvtid där än att jobba heltid åt mikael? Jag stormtrivs så mycket! Skulle ge vad som helst för att få vara där efter sommaren med! Men jag har ett hus att betala... Känns alla fall kul att jag får jobba några lördagar i höst., nä nu blir det sommarfilm!



Sitter på altanen (igen) och äter frukost....

2010-07-14 @ 08:41:14

 

foto0051 (MMS)

Sitter på altanen (igen) och äter frukost., dricker mitt nya the jag köpte i umeå i måndags, viol lakrits. Mmm! Så mysigt att sitta här, kom just en liten störtskur, det är sommar! När man får sitta inne, se och höra regnet mot taket. Mys! Ska måla naglarna, sen tar jag bussen in till stan för att jobba på mus igen! Älskar min semester!



Gröna tånaglar det är sommar! Sitter i sol...

2010-07-11 @ 14:31:22

 

foto0041 (MMS)

Gröna tånaglar det är sommar! Sitter i solen och njuter av en helt ledig dag! Imorgon är jag också ledig, då drar mamma, jag och Maggan till umeå för en runda på stan, kanske lite bad, och hälsa på gullan :) ikväll ska jag och Patrik cykla till macken för första gången, kolla hur långt det är. :)



Mamma och jag har lite kvalitetstid., hon ...

2010-07-09 @ 20:37:04

 

foto0036 (MMS)

Mamma och jag har lite kvalitetstid., hon hämta mig efter jobbet, vi fick oss en bit mat hos Maggan och nu sitter vi och äter glass i solen i väntan på att vi ska se på Eclipse på bio! Väldigt trevligt om jag får säga det själv. :) har även träffat pappa och maria och småsyskonen i dag, de kikade in på jobbet. Kul att få visa dem hur jag har det med. :) älskar när jag får träffa många ur familjen på samma dag!

Har precis ätit en mjukglass med storasyst...

2010-07-07 @ 22:09:06

 

foto0023 (MMS)

Har precis ätit en mjukglass med storasyster, kristoffer och patrik på altanen. Super trevligt! Härligt att avsluta en dålig dag med godsaker och trevligt folk! Nä nu ska jag sova, sista Rycket på sidensjöhus imorgon, sen är det semester och massa jobb på make ur store! Det kallar vi underbart!



AaAargh! Åh jag är så less, frustrerad, ar...

2010-07-07 @ 09:21:34

 

foto0022 (MMS)

AaAargh! Åh jag är så less, frustrerad, arg och ledsen! Jag orkar inte mer... Jag vill inte för vara den glada och trevliga sandra jag brukar vara mot de andra på bygget... Har bara en stor klump i magen och vill helst bara sätta mig ner och gråta! Allt är bara skit här, orkar inte ens försöka se nåt positivt i det här idag! Droppen var när de fråga om den där var min pappa! De tyckte vi var så lika. Jag skulle så gärna lappat till den som sa det, även mikael för han såg så himla nöjd ut över att de trodde jag var hans dotter! Vilken förolämpning! Både mot mig och min pappa! Han som är helt underbar och perfekt! Nä Usch, bort härifrån och aldrig tillbaka! Är nästan hellre arbetslös! Jag gör vad som helst för att komma ifrån den här Slummen.

414158 Igår när patrik kom hem så hade ha...

2010-07-06 @ 09:48:22

 

foto0011 (MMS)

414158 Igår när patrik kom hem så hade han en överraskning till mig i garaget! Denna snygga cykel! Han är för underbar! Han gör mig så lycklig, både med överraskningar och presenter, älskar ju sånt, men framför allt för den han är, all kärlek han ger mig, så omtänksam och rolig! Ja han gör min dag speciell! Trots en skitdag på sidensjö hus så känns det ändå lättare då jag vet att jag får komma hem till honom, och min nya cykel så klart!



Har köpt mig en ny mobil idag, den andra h...

2010-07-05 @ 20:54:24

 

foto0002 (MMS)

Har köpt mig en ny mobil idag, den andra havererade... Äntligen, har velat byta länge. ;-) så nu försöker jag lära mig det här med Touch, inte det allra lättaste. Har jobbat på make up store idag trots allt, men imorgon blir det sidensjö alla fall... Nä nu ska jag se på tv tror jag, blir väl knäpp om jag håller på med mobilen mer nu. k



414158 Hej fågelbajs! Nackdelen med altane...

2010-07-04 @ 09:58:54

 

dsc03440 (MMS)

414158 Hej fågelbajs! Nackdelen med altanen fick vi just uppleva, nån hade glömt stänga dörren in till altanen igår kväll då vi åkte till hamnfesten, så där ställdes det till med riktigt skatkalas ser det ut som! Det är fågelbajs överallt! Så himla deprimerande! Tur jag har en underbar pojkvän som tagit på sig städningen! Måste göra nåt riktigt snällt till han sen! Så hädanefter går nog all energi till att kolla så alla fönster och dörrar är stängda!



414158 Sitter på altanen och äter frukost,...

2010-07-03 @ 10:00:00

 

dsc03431 (MMS)

414158 Sitter på altanen och äter frukost, lyssnar på härlig musik och bara njuter. ;) Har satt upp tavlor och gardiner, tvättat och städat, klippt Patrik och nu ska jag äta lite, sen ska jag bege mig ut i mitt växthus och se om jag kan få ordning där, har ju fått en tomatplanta som behöver planteras om, och sen ska jag på handelsträdgården och köpa mig en gurkplanta, några blommor jag kan plantera vid ingången och kanske nåt mer. Blir även en stor spegel till sminkhörnan. Njuter!



414158 Inatt så jobbade några på Peab nat...

2010-07-02 @ 09:05:56

 

dsc03427 (MMS)

414158 Inatt så jobbade några på Peab natt och bytte trumma, så då passade jag på att försöka baka bullar för att gå ner och bju på sen, då de grävde av strax nedanför mig. Bullarna blev inte som de skulle, men de blev uppätna ändå, så det var nog uppskattat. :) Sista dagen på Peab idag, sen tillbaka till att jobba med Mikael, sket sig med Makeupstore så kommer inte börja jobba där än, blir förhoppningsvis i mitten av veckan. Men jag söker fortfarande nytt jobb, så säg till om ni vet av nåt! :)



414158 Här är en bild på söta Nissan, vårt...

2010-07-01 @ 10:32:34

 

dsc00287 (MMS)

414158 Här är en bild på söta Nissan, vårt nästa tillskott i familjen! Längtar så redan! Så ikväll ska jag till frissan och färga håret, antingen lite sommarblond eller samma färg som innan funderar jag på. Vill inte bli helt blond, men lite ljusare, lite karamellblond kanske? Får se vad härliga Anna kan fixa. :) nu är lägenheten besiktad, så nu är det över. Känns riktigt skönt att bara koncentrera sig på huset. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0